03.12.2022

Фотогалерија од првиот ден од проектот „Отворен ден во твојата општина – Твоја идеја за промени“

Фотогалерија од првиот ден од проектот „Отворен ден во твојата општина – Твоја идеја за промени“ во организација на ВМРО-ДПМНЕ