04.04.2024

Стојаноска: Почнуваме во 20 часот сплотени пред Влада да ја избереме Силјановска Давкова за претседател за Македонија повторно горда!

Почитувана Македонијо,
Денес од 20.00 часот официјално ќе започне битката против оваа однародена и криминална власт.
Денес во 20.00 часот пред Владата на Република Македонија започнува кампањата за идната претседателка на Република Македонија, професорката Гордана Силјановска Давкова.
И како и во секоја битка најбитен е почетниот удар, а тој ќе се случи вечерва заедно со сите нас.
Ве поканувам масовно да започнеме со кампањата на професорката и да започнеме со една нова горда Македонија, Македонија на сите луѓе.
Се гледаме вечер!

https://youtube.com/shorts/OwXFis5gZaM