09.04.2024

Стојаноска: Ве повикувам во Теарце, Јегуновце и Брвеница на промоција на претседателскиот кандидат професорката Гордана Силјановска Давкова, да ја направиме Македонија повторно горда

Упатувам еден јавен повик истава оваа позитивна енергија која што денес ја доживеав со овие жители да ја покажеме и на митинзите кои што ќе се одржат во 16:30 часот во Теарце, во 18:30 во Јегуновце и завршниот ќе биде во 20:00 во Брвеница. 

Тие митинзи се однесуваат за промоција на нашиот претседателски кандидат професорката Гордана Силјановска Давкова и во Теарце ќе се обрати претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.