31.08.2022

Стефковски: Се асфалтираат локални улици во Ченто

Се асфалтираат локални улици во Ченто.
Продолжува акцијата за асфалтирање на локални улици на територија на општина Гази Баба.
Во тек е асфалтирање на краци од улица Сава Михајлов во Ченто.
На вчерашната седница на Советот, предложив и беше усвоено зголемување на средствата наменети за рехабилитација и изградба на нови улици.
Продолжуваме и во следниот период
Линк од фејсбук статус:

https://www.facebook.com/StefkovskiB/posts/pfbid0S8XRzXJRd8SpHeZfbktnnmxFuiMLEeoGFAUaZN2MQ3xPgpVZZUD9HSbHMqLdbQ12l