30.08.2022

Стефковски на терен заедно со екипата на ЈКП Гази Баба: Се санираат последиците од невремето, остануваме на терен до целосно расчистување


Попладнево сум на терен заедно со екипите на ЈКП Гази Баба и екипите на јавните претпријатија на Град Скопје каде што се санираат последиците настанати од големото невреме кое го зафати Скопје.
На неколку локации е собрана поголема количина на вода и настанат е прекин во сообраќајот.
Заглавено е едно возило под подвозникот кај Бриколаж и се работи интензивно на извлекување на возилото.
Граѓаните да бидат спокојни. Јас и целиот кризен штаб од општината остануваме на терен до целосно расчистување на последиците од невремето.

https://www.facebook.com/StefkovskiB/posts/pfbid0iZpX4Nk3X5CKbLYVPz4P9M1fsKfHdb4XZHytxeri4PjyGjgFGG6ramF5cWhrZC91l