24.08.2022

Стефковски: Маџари доби мултифункционално игралиште со тартан подлога

Пуштено во употреба мултифункционално игралиште во Маџари.

Утрово го пуштивме во употреба мултифункционалното игралиште во Маџари изградено на најсовремена тартан подлога.
Ова е првото од вкупно седум игралишта кои ќе се изградат на територија на општина Гази Баба од кои пет ќе бидат со современа тартан подлога, а две со подлога од вештачка трева.
Инвестираме во спортската инфраструктура како никогаш досега. Проекти се реализираат насекаде низ општина Гази Баба.

Граѓаните се сведоци на новото време за нашата Гази Баба.
А ова е почеток. Гази Баба ќе добие нов урбан и модерен лик!
Линк од фејсбук статус:
https://www.facebook.com/StefkovskiB/posts/pfbid02dt6WTtQqK3178fLYxyab5VpEs6p8t1F43ybqaV4EmDDR62xt2wC6Um8VMhPdAb29l