29.08.2022

Ристески: Обезбедивме ранец и маичка за секое прваче од ООУ „Св Климент Охридски” Македонски Брод

Општина Македонски Брод и ООУ „Св Климент Охридски” Македонски Брод за почеток на новата учебна година од својот скромен буџет обезбедија училишен ранец за секој ученик во прво одделение и маичка со апликација, „Јас сум прваче“, Среќно првачиња!

Линк од фејсбук статус:

https://www.facebook.com/1687147614849481/posts/pfbid0ksAQrRSG2KJWZBfKDpnQ7G7hU5bruQMoZF3YgHAfzaKraxu4svL5yFhbgLqPjd2hl/