04.11.2022

Пецаков: Повеќенаменското игралиште во Велгошти го добива својот лик


Повеќенаменското игралиште во Велгошти веќе го добива својот лик.

Денес се постави подлогата на игралиштето. Во наредниот период продолжуваат завршните активности.


https://www.facebook.com/kirilpecakov/posts/pfbid02t95bBjvk7zrS38vbbjrsM2KSgzGwVAFkGK2DX6cTda84D4RaMRCtSwHFbBbxXPpAl