24.11.2022

Пецаков: Започна асфалтирањето на неколку улици во село Долно Лакочереј

Денес започнаа активностите за асфалтирање на неколку улици низ Долно Лакочереј.
Средствата за оваа активност се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.


https://www.facebook.com/kirilpecakov/posts/pfbid02FFEBpnHKUZi4BmdgXuKyaThTVhKEbyynMkY9jZEq7Le6Tw5jPg4Sx7cKoN2UtJJyl