24.08.2022

Паунов: Започна реконструкцијата на малото спортско игралиште во село Карбинци

Денес започнуваме со реконструкција и на малото спортско игралиште во село Карбинци каде во минатото беше узурпирано и уништено.
Наскоро ова место ќе добие нов уреден лик а сите љубители на спортски активности ќе можат да го користат и во вечерните часови.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0K9LjZ4zGnRVwmUsvM9GYtW3b2YVYtKuEdwXr8kM3nxraTXtCUPMRXGR3wyjA7eBal&id=100063637033824