04.04.2024

Мисајловски: Денеска е денот каде што треба сите да се сплотиме, сите заеднички да ја тргнеме оваа битка кон промените, се гледаме вечер на големиот митинг пред Влада

Почитувани, 

Денеска е денот каде што треба сите да се сплотиме и да направиме една заедничка победа! Да донесеме заеднички патриотизам и да дојде времето на промени. 

Да ја направиме Македонија повторно горда.

Денеска во 20 часот, пред Владата, Ве очекуваме сите на првиот голем митинг каде што ќе дадеме поддршка за новата претседателка Гордана Силјановска Давкова. 

Сите заеднички да ја тргнеме оваа битка кон промените, се гледаме вечер.

https://youtube.com/shorts/4O1WmVdHYlA