05.10.2022

Колев: Се реконструира улицата „Димче Мирчев“Улицата “Димче Мирчев” се реконструира!
Согласно предвидената динамика отпочнавме со подготвителни градежни активности на улицата „Димче Мирчев“ по што оваа улица ќе се реконструира со бехатон плочки.
Продолжуваме посветено, за поубав Велес!


https://www.facebook.com/kolevmarko/posts/pfbid023Z1FthAEtkydn4V6pV5RjLvkSrDaAtYzcHwpC2eoHpVQSSJKbrWRfFqqoT7K3uAbl