24.08.2022

Колев: Започнува изградба на нов паркинг во Велес

Велес добива нов паркинг!
После повеќе години отпочнавме со изградба на нов голем паркинг на местото на поранешно АТД (диспанзер).

Со изградбата на овој паркинг почнуваме со постепено решавање на сообраќајниот метеж во градот.
Поубав Велес станува реалност!

https://www.facebook.com/kolevmarko/posts/pfbid0wXwPgUURLB7juFu6RVxe9Kg1H7Hp2CyV7qoxVbGrrj7MZhX9rwH175k8EzsWF9ttl