17.11.2022

Колев: Велес доби нов паркинг

Велес доби нов паркинг!
Завршија градежните активности за изградба на нов паркинг простор на улица Љубљанска и паркингот е веќе ставен во употреба.

Иако со помал капацитет овој паркинг ќе биде со исклучително значење поради својата местоположба и честиот сообраќаен метеж кој се создава во овој дел.
Продолжуваме посветено, за поубав Велес!

https://www.facebook.com/kolevmarko/posts/pfbid0oGLryFh7H7vBHohzTLjRHRgqia2jWXuh2gvTtGFSrxEecTnpk2hBc1z3HWRaEvZEl