21.04.2024

Ковачки: Покрај Клиничка болница и обиколница, со проектот на владата на ВМРО-ДПМНЕ за 250 милиони евра годишно за општините Штип ќе добие нов булевар и реконструкција на тврдината Исар

Почитувани,

Покрај изградбата на Клиничката болница во Штип и обиколницата околу Штип како и физибилити студијата за поврзување со железница на Штип со Струмица, со проектот за 250 милиони евра за општините за Штип предвидуваме комплетна изградба, нов булевар Партизанска, предвидуваме комплетна реконструкција на тврдината Исарот и предвидуваме водоводна линија 2.

Кога ВМРО-ДПМНЕ е на власт тогаш во Македонија и Штип се гради. 

Затоа ве повикувам во среда сите да излеземе и да го заокружиме бројот 2 за градење, за развој на Македонија за развој на Штип.