05.11.2022

Фотогалерија од првиот ден од „Саем на промените што носат иднина – 365 дена промени, 365 дена работа, посветеност и проекти“ на градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ

Фотогалерија од првиот ден од „Саем на промените што носат иднина – 365 дена промени, 365 дена работа, посветеност и проекти“ на градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ