ИЗВРШЕН КОМИТЕТ НА ВМРО-ДПМНЕ

Претседател
Проф. Д-р. Христијан Мицкоски

Генерален секретар
Д-р. Ѓорѓија Сајкоски
Потпретседател
Александар Николоски
Потпретседател
Владо Мисајловски
Потпретседател
М-р. Гордана Димитриеска Кочоска
Потпретседател
Проф. Тимчо Муцунски
Член
Жаклина Пешевска
Член
Маноил Јаковлевски
Член
Сергеј Попов
Член
Никола Мицески
Член
Луке Галески
Член
Антонио Милошоски
Член
Дафина Стојаноска
Член
Драган Ковачки
Член
Рашела Мизрахи
Член
Д-р Олга Лозановска
Член
Проф. Трајко Славески
Член
Влатко Ѓорчев
Член
Д-р Кирил Пецаков
Член
Д-р Марија Андоновска
Член
Д-р Мевмет Џафери
Член
Ели Панова
Член
Миле Лефков
Член
Зоран Љутков
Член
Сашо Клековски
Член
Марија Митева
Член
Маја Кадиевска-Војновиќ
Член
Доц. д-р Ристо Симеонов
Член
Сања Божиновска
Член
Игор Јанушев