Волонтирај во ВМРО-ДПМНЕ  Волонтирај кај нас!
  Биди дел од промените за подобра иднина!

  Потребни ни се луѓе како тебе кои ќе придонесат во креирањето и изборот на
  најдобрите политики. Најдобар начин на кој можете да се вклучите е да го изберете
  вашиот регион, да го потенцирате вашето поле на интерес и да ни помогнете да го
  развиеме потенцијалот на нашата Македонија.