Прес центар

24.06.2017

До последниот извештај на УЕФА, Владата на ВМРО ДПМНЕ редовно добиваше позитивни извештаи

Соопштение до јавноста, реакција на невистините искажани од  Драги Рашковски
23.06.2017

СДС не смее да ретерира од ветувањата кои им ги даде на граѓаните

Соопштение до јавноста - реакција на изјавата за Зоран Заев дадена на средбата со граѓанските организации
22.06.2017

ВМРО-ДПМНЕ го повторува ставот дека е за градење на добрососедски односи врз база на взаемно почитување

Соопштение до јавноста, реакција на реакцијата на СДС во врска со прес конференцијата на Зоран Илиoски
22.06.2017

Со укинувањето на рекламите, СДС го тргнува и промовирањето на името Македонија од светските медиуми во позитивен контекст

Соопштение до јавноста - реакција во врска со прекинувањето на рекламирањето на Македонија на  CNN и  BBC