Прес центар › Соопштенија

11.02.2019

Во Македонија имаме министер за здравство чиј бизнис и теснопартиски интереси се ставени пред здравјето на граѓаните

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ, кое се однесуваше на видео обраќањето на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ
11.02.2019

Неспособноста и алчноста на Филипче се плаќа со човечки животи

 Соопштение до јавноста, реакција на изјавата на Венко Филипче
10.02.2019

Аболицираниот Заев веќе неколку недели бега од соочување со гневот на граѓаните

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ, кое се однесуваше на видео обраќањето на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ
10.02.2019

Владата на СДСМ ги заборави младите, младите во државата се без никаква перспектива

Соопштение до јавноста - реакција на прес конференцијата на Јагода Шахпаска
10.02.2019

Оваа власт не знае и нема идеја како да го подобри животот на младите луѓе

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ
09.02.2019

Министерот Филипче заедно со неговиот ментор Зоран Заев треба да поднесат одговорност за хаосот што се случува во здравството

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ кое се однесуваше на изјавата на Маја Славева