Повик до сите заинтересирани новинари и медиуми кои ќе пројават интерес за проследување на „Конвенцијата за избор на кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Претседател на Република Македонија за Претседателските Избори 2019 година“

Соопштение до јавноста

Почитувани,

Ве известуваме дека од денес (понеделник 11.02.2019) до среда (13.02.2019) до 15 часот сите заинтересирани новинари и медиуми кои ќе пројават интерес за проследување на „Конвенцијата за избор на кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Претседател на Република Македонија за Претседателските Избори 2019 година“ која ќе се одржи на 16.02.2019 во Домот на културата - Струга, ќе треба да испратат податоци за акредитирање на следната е-маил адреса: konvencija2019@gmail.com.

Податоците треба да содржат: Име и презиме и телефонски број на медиумската екипа (новинар и снимател), како и име на медиумот од кој доаѓаат.

Веднаш по разгледувањето на податоците, ќе бидете контактирани од страна на ВМРО-ДПМНЕ за подигнувањето на акредитациите и агендата на денот на Конвенцијата.

Лица за контакт:

Димче Арсовски – Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ 070/374-346

Наум Стоилковски – Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ 072/307-872

 

 

  Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

11 февруари, 2019 - 13:50