Прес центар › Соопштенија

19.08.2017

СДС никогаш ништо не направил за спортот

Соопштение до јавноста - реакција на реакцијата на СДС во врска со изјавата на Филип Ѓорѓиев
19.08.2017

Еднаш лажго секогаш лажго! Заев и СДС го потценуваат и понижуваат народот

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДС
18.08.2017

Пензионерите се заложници на расипничкото и неодговорно владеење на Заев и СДС

Соопштение до јавноста - реакција на реакцијата на СДС во врска со прес конференцијата на Нермин Теловска
18.08.2017

Младите веќе го видоа вистинското лице на СДС и нема да дозволат да бидат излажани

Соопштение до јавноста - реакција на прес конференцијата на Стефан Богоев
18.08.2017

СДС да престане со манипулации и лаги кон стечајците

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДС
17.08.2017

Единствен ефект од програмата на Жерновски е стагнација на Општина Центар

Соопштение до јавноста, реакција на реакцијата на Општина Центар
17.08.2017

Владата на СДС само пред неколку дена државата ја задолжија за нови 2.70 милијарди денари односно 43.9 милиони евра

Соопштение до јавноста - реакција на реакцијата на СДС во врска со соопштението на тема задолжување