24 милиони евра за модернизација на Ски Центар „Попова Шапка“

Владата на ВМРО ДПМНЕ ќе изврши модернизација на скијачкиот центар „Попова Шапка“.

Целта е да се креира современ, висококвалитетен скијачки центар кој ќе обезбеди квалитетно рекреативно искуство за локалните и регионалните скијачи и сноубордери.

 

1 декември, 2016 - 16:55