Прес центар › Прес

09.02.2019

СДСМ продолжува со системско уништување на културата во Република Македонија

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Роберт Вељановски
09.02.2019

Филипче и Заев си поигруваат со здравјето на граѓаните

Интегрален текст од изјава за медиуми на Маја Славева
08.02.2019

Во болницата во Битола владее хаос

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Елена Трајчевска - член на Совет на Општина Битола и член на ОК Битола
08.02.2019

Со синоќешниот инцидент во Карпош власта се обидува да испрати порака на заплашување

 Интегрален текст од изјава за медиуми на Тони Јаревски, претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Карпош
08.02.2019

По две години градоначалникот Коцевски увиде дека се врши незаконско работење и криминал во јавните претпријатија

Интегрален текст од изјава за медиуми на Игор Здравковски, Претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Велес
08.02.2019

СДСМ ја избриша Република Македонија од училишните згради пред очите на децата, пред очите на учениците

Интегрален текст од прес конференција за медиуми  на Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
08.02.2019

Државната и јавната администрација се користат како апарат за вдомување на партиски кадар на функционерите на СДСМ

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски – Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
07.02.2019

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на Општина Ресен поднесе барање за обесштетување на преспанските овоштари

Интегрален текст од изјава за медиуми на Јован Тозиевски, претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Ресен
07.02.2019

Новиот Клинички центар ќе чини четири пати повеќе

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ