Прес центар › Прес

23.06.2018

Дојде потврда и од пратеникот од власта Ферид Мухиќ кој призна дека со договорот на Заев со Грција се брише македонскиот идентитет

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
23.06.2018

Заев се откажал од македонското малцинство насекаде во светот

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
22.06.2018

Фактот што Коѕијас не ословува со Северномакедонци, а Заев и Владата молчат е најголем доказ дека Заев се откажал и од идентитетот

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
21.06.2018
21.06.2018

Заев го брише македонскиот идентитет од химната, учебниците, традицијата и културата

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
20.06.2018

Договорот на Заев со Ципрас јасно предвидува промена на Уставот и губење на идентитетот

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
20.06.2018

Заев, Димитров и останатите од СДСМ потпишаа капитулантски и срамен договор за РМ

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
19.06.2018

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ја напушта работата во Собранието

Интегрален текст од изјава за медиуми - Антонијо Милошоски, Пратеник на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието на Република Македонија