УМС на ВМРО-ДПМНЕ организира обука на тема „Бизнис алатки и иновации во бизнисот“

УМС на ВМРО-ДПМНЕ организира обука на тема „Бизнис алатки и иновации во бизнисот“

21 февруари, 2016 - 17:31