Прес центар › Настани

07.08.2017

Груевски на терен со граѓаните кај пожарите во Зелениково: Владата не покажува грижа, потребен е одговорен пристап

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со членови од партијата вечерва во доцните часови ја посети општината Зелениково, каде што во атарот на оваа општина беснеат...
21.02.2016

Младината на ВМРО - ДПМНЕ во хумана мисија

Младината на ВМРО - ДПМНЕ во хумана мисија на ВМРО - ДПМНЕ во хумана мисија на ВМРО - ДПМНЕ во хумана мисија.
21.02.2016

УМС организираше Комитска вечер во Струмица

УМС организираше Комитска вечер во Струмица организираше Комитска вечер во Струмица организираше Комитска вечер во Струмица.
21.02.2016

УМС и слушна идеите на младите од Струга

УМС и слушна идеите на младите од Струга и слушна идеите на младите од Струга и слушна идеите на младите од Струга.