Нелоски:

Не запираме со вложувањата во младите

Не само во образованието, не запреа вложувањата во младите. Тука е и бесплатниот превоз со воз за млади до 27 години, мерка која во изминатите 2 и пол години над 80 000 млади лица ја искористиле, а со бесплатниот градски превоз студентите заштедиле 12.000 денари на годишно ниво.

Продолжуваме понатаму и не запираме со вложувањата во младите, вели Владимир Нелоски, претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.

17 февруари, 2017 - 15:21