Никола Затуроски

Член на извршниот комитет на ВМРО - ДПМНЕ

Лични податоци:
Име и презиме: 
Никола Затуроски
Националност: Mакедонец
Дата на раѓање: 02.06.1974, Струга
Пол: Машки

Работно искуство:

 

Вработен од 01.09.1999 год како професор по математика во Средно општинско училиште Нико Нестор-Струга. Од 06.2009-09.2010 директор на СОУ Нико Нестор, советник во општина Струга од ‎2009-2014 г. Повторно директор на СоУ Нико Нестор од 08.08.2014 до денес.

Образование:

Дипломиран професор по математика со завршени студии на Институт за математика на ПМФ-Скопје во 1999.