fbpx

Катерина Божиновска

Родена на 04.03.1978 год. Мажена и мајка на две деца. Педагошки факултет-смер предучилишен во тек. Активна членка во ВМРО-ДПМНЕ од 29.01.2001 год. Координатор на КИМ и Кол Центар  во сите изборни кампањи,  Потпретседател на МК Малеарди и УЖ на МК Малеарди. Сегашен генерален секретар на ОК УЖ во Гостивар. Сегашен член на ИК УЖ на ВМРО-ДПМНЕ.