fbpx

Ирена Стерјовска Локвенец

Ирена Стерјовска Локвенец е родена 11.11.1982г. Прилеп. Таа е Дипломиран економист, Советник во Совет на Општина Прилеп и долгогодишен член на ВМРО ДПМНЕ почнувајќи од УМС, ОК Прилеп, па се до Унијата на жени.