fbpx

Статус на денот

„Во Македонија секој има право да го вее своето знаме, само ние Македонците не“ (Видео)

Во Македонија секој има право да го вее своето знаме, само ние Македонците не можеме да го вееме нашето знаме и да кажеме дека сме Македонци. Еве до каде нѐ донесоа со нивната сервилност и глупавост во дипломатијата.

Видео: 

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/794669108078185/

Последни новости