fbpx

Статус на денот

Прашањето е каде ќе биде Македонија за 6 месеци или за една година и дали некој ќе проба да прави КОМПЕНЗАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

Факт е дека на Балканот има проблеми. Прашањето за Македонија е каков актер ќе биде во решавањето на ПРОБЛЕМИТЕ. Регионот се вооружува. Има една голема нервоза, прашање е Македонија каде е во таа работа?
Има три можности каде ќе биде Македонија во процесите на решавање на проблемите:
1. Македонија да НЕ Е НИКАКОВ ФАКТОР
2. Да е фактор КОЈ ЌЕ РЕШАВА И КОЈ ЌЕ ДОПРИНЕСУВА КОН КВАЛИТЕТНИ РЕШЕНИЈА
3. Македонија да е фактор кој што ќе е КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА
Прашањето е каде ќе биде Македонија за 6 месеци или за една година и дали некој ќе проба да прави КОМПЕНЗАЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА.
ПАМЕТНА ПОЛИТИКА МОРА ДА ГИ АНТИЦИПИРА РАБОТИТЕ И КОГА ПРОЦЕСИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ ВО СОСЕДСТВОТО ДА СЕ ОБИДЕ ДА БИДЕ ДЕЛ ОД ИСТИТЕ
 
https://www.facebook.com/NikoloskiA/posts/1868098883354826
 

Последни новости