fbpx

Статус на денот

Вие сте лудаци, на секои 40 минути имате по еден мртов, ама ќе правите попис!

Ама затоа може попис и одење по дома?! Имате 1 (еден) мртов секои 40 минути.

Оставка‼️ Вие сте лудаци, реагира на Фејсбук  меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Ѓорчев.

https://www.facebook.com/VladimirGjorcev/posts/4351409104886517

Последни новости