fbpx

Статус на денот

Секој твој потпис ќе биде за ВИСТИНСКИ ПОПИС !

Фејсбук статус на Ѓоргија Сајковски, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ

Почитувани граѓани на Македонија, во сабота, 20 февруари на сите плоштади во нашата држава од 12-15 часот ќе започне граѓанската иницијатива за собирање на потписи за да се поништи Законот за попис. Затоа дојде време да се слушне вашиот глас за Законот за попис.
Одважете се и потпишете се!

Секој твој потпис ќе биде за ВИСТИНСКИ ПОПИС.

https://www.facebook.com/Sajkoski.Gjorgjija/photos/a.623304801180104/1753666754810564/

Последни новости