fbpx

Статус на денот

Дека нели идентитетот беше бетон? (Видео)

 Фејсбук статус на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ

„Дека нели идентитетот беше бетон“?

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/759297354980073

Последни новости