fbpx

Статус на денот

Утре на Централниот комитет ќе предложам да отпочнеме со собирање на граѓански потписи во градовите и селата

 Фејсбук статус на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Владиното мнозинство не ја прими граѓанската иницијатива за одложување на пописот кој е очигледен фалсификат. Изговорот е дека не постоела институцијата Собрание на Република Македонија. Кој се плаши и бега од сопствениот народ срамно завршува.

На утрешната седница на Централниот комитет ќе предложам да отпочнеме со собирање на граѓански потписи во градовите и селата. Никој не победил народ. Ќе ги имаме потписите од пратениците и потписите на народот.
 
No photo description available.

Последни новости