fbpx

Статус на денот

Власта на Заев е без компас, има па нема британски сој на Ковид

 

Додека чекаме вакцини, нема, па има британски сој на #COVID во земјава?

Разликата во различните тврдења е 5 дена.

Власта на Зоран Заев е без компас, за жал на штета на здравјето на граѓаните.

 https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1781751342000317

 

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости