fbpx

Статус на денот

Заев е подвоена личност, глуми лажен патриот, а го продава идентитетот и се откажува од придавката македонски

 

 Фејсбук статус на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Заев се однесува како подвоена личност.

Додека го продава идентитетот, се откажува од антифашистичката борба и преговара за придавката македонски, глуми лажен патриот и зборува за црвени линии.

Се колнеше во најмилото и подоцна се откажа од Македонија.

Кога ја рецитира стихотворбата за жицата, знаеме дека лаже, а Македонија бележи загуби. Погледнете како изгледа човек кој се однесува како подвоена личност, тоа е човек од кој не може да се очекува иднина.

Оставка на Заев, слобода на народот.

https://www.facebook.com/watch/?v=741299289812387

Последни новости