fbpx

Статус на денот

Мицкоски до Заев: Од комисијата има признание дека се преговара за идентитетот, лажеше додека се колнеше во најмилото и продаваше, лажеш и сега

 

Од изјавите на историчарите од комисиите дознаваме дека бугарската страна се противи за терминот Македонски кој што го означува нашиот идентитет, додека Зоран Заев упорно не убедува дека не преговара за идентитетот и историјата.

          Бугарската страна кажува дека за придавката Македонски се разговара на повисоко ниво што во превод би значело дека Заев тргува.

          Та нели се беше во главата на вморвците?

          Поддршка за нашите историчари да опстојат на вистината. Лажеше додека се колнеше во најмилото и продаваше, лаже и денес.

          Заев е проблемот, а народот е одговорот!

https://www.facebook.com/829371753904952/posts/1738218633020255/

Последни новости