fbpx

Статус на денот

За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

 Фејсбук статус на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ

За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

#ќесиодговарате

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1730407283801390

Последни новости