fbpx

Статус на денот

Паѓа Владата

Фејсбук статус на Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ

 ВЕТО или ДАТУМ, што добивме сега ??
Оставки и одговорност мора да има !!!
#ПаѓаВлада

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/2431231517183870

Последни новости