fbpx

Статус на денот

Градот убав пак ќе никне, можеби има поубави метрополи, но ова наше Скопје е најубавото!

 57 години од катастрофалниот земјотрес. На овој ден да си спомнеме за оние кои ги загубија животите, но она што е поважно, да ја одбележиме победата на животот, солидарноста и нескршливата волја на скопјани градот во кој живееме да се изгради, да никне од рушевините и да продолжи да се развива. Градот убав пак ќе никне. Можеби има поубави метрополи, но ова наше Скопје е најубавото!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/photos/a.833349540173840/1616313351877451/?

Последни новости