fbpx

Статус на денот

Лашкоска: 15-ти јули е последната шанса за Македонија

15-ти јули е последната шанса за Македонија!
Македонија, мора да ја обновиме!
На 15 јули, за ВМРО-ДПМНЕ и
#ОбноваНаМакедонија
#ИсправиСеМакедонијо
#14

https://www.facebook.com/analaskoska1/posts/3226618247396738

Последни новости