fbpx

Статус на денот

Нам не ни треба да нѐ учите за толеранција, ние знаеме за заемна почит кон различностите

Стоиме заедно!
Дали е ова нов почеток, или само доказ за вековното?
Нам не ни треба да нѐ учите за толеранција, ние знаеме за заемна почит кон различностите. Заедно одговараме на повикот на татковината.
Тука сме Македонијо!
#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

https://www.facebook.com/RaselaMizrahi/posts/182697706585486

Последни новости