fbpx

Статус на денот

Мизрахи: Жената е столбот на татковината

Силни затоа што се жени, посилни затоа што се жени од Чучер Сандево, а најсилни затоа што се жени кои ја бранат Татковината!

https://www.facebook.com/RaselaMizrahi/posts/182478893274034

Последни новости