fbpx

Статус на денот

Овој народ знае што е потребно за државата да оди напред

 Подготвени сме за обнова која ќе дојде во сите градови и села во Македонија. На 15 јули ќе се случи голема победа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за обнова на Македонија. Затоа што овој народ знае што е потребно за државата да оди напред.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

https://www.facebook.com/i.janusev/photos/a.618284018893269/618286412226363

 

 

Последни новости