fbpx

Статус на денот

Јорданов: Од населбата Сењак испраќаме порака дека за нас секој поединец е важен без исклучок

 После големата победа на 15 јули следува обнова која ќе донесе убави нешта и повеќе за секого. Од населбата Сењак испраќаме порака дека за нас секој поединец е битен без исклучок. Затоа ќе се бориме и ќе работиме за подобрување на животниот стандард на сите наши сограѓани.

Обновата победува!
Биди дел од неа. Заокружи број 14.

https://www.facebook.com/ivan.jordanov.73/posts/10220477468118557

Последни новости