fbpx

Статус на денот

Апелирам веднаш да се направи тестирање на целокупниот медицински персонал

Фејсбук статус на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски

Апелирам веднаш Прилепската болница да добие респиратори, апелирам веднаш да се направи тестирање на целокупниот медицински персонал, апелирам веднаш да добијат соодветна опрема.

Здравствените работници се нашите херои.

Тие мора да се заштитени за да можат да помагаат и да се изборат со вирусот.

Мора да добијат соодветна заштитна опрема како и услови за работа, за да можат да помогнат на оние на коишто во моментов се најпотребни.

Линк:

https://www.facebook.com/NikoloskiA/posts/1533781140119937

Последни новости