fbpx

Соопштенија

СДСМ се нервозни, народот гледа дека проектите може да се реализираат, наместо да се краде како во нивно време

 

СДСМ е нервозна затоа што народот може да направи споредба како се работи сега, а како 4 години нивните градоначалници се занимавале со криминал и корупција , наместо со решавање на проблемите на граѓаните.
 
СДСМ и нивните градоначалници имаа 4 години време да реализираат проекти, да решаваат проблеми и да подобруваат инфраструктура, но за жал поради нивната неспосбност и неодговорност ништо не направија. Затоа граѓаните ги казнија на изборите. Сега градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ ќе покажат и докажат дека промените кон подобро може да се направат со сериозна динамика.
 
Претседателот Мицкоски ќе продолжи да биде поддржувач на добрите проекти на градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ затоа што тие се дел од нивните програми и партијата како и градоначаниците имаат обврска да го реализираат тоа кое што сме го ветиле пред граѓаните.

Последни новости